lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskuulumisia

Lankalauantain viettoa kotosalla. Trulleja ei ole käynyt yhtään, vaikka kovasti heitä odottelinkin. Tiellä kyllä yksi trulliporukka käveli, vaan ohittivat tämän meidän huushollin. Noh, jääpä makiaiset nyt itselle :)

Eilen vietettiin kaveriporukalla iltaa. Miehen eräs ystävä on meillä ollut yökunnissa torstaista asti ja palailee huomenissa kotopuoleensa. Eräs tuttumme tuli myös istumaan meille ja toi tuliaisia samalla; miehelle Tekniikan Maailman Kodinenergia-aiheisen lehden ja minulle tämän pääsiäiskanan. Hän oli kuulemma tehnyt siivouksia kotonaan ja löytänyt nämä itselleen tarpeettomat jutut ja päätti ne sitten meille tuoda. Tuo kana on kyllä kiva, tuon tyylistä pääsiäiskoristetta itsekin suunnittelin ostavani.

Kylvin ohraa viime viikon torstaina, vaan pettymys on suuri kun ei ole tämän enempää ohrat kasvaneet. Ilmeisesti tein jotain väärin, kun näyttävät jo nyt nämä vähäisetkin nysät lakastua ja kaatuilla. Mistä lie johtuu kasvamattomuus? Kateellisena katsoin mm. anopin pääsiäisasetelmaa, rairuoho kasvoi niin tuuheana siinä. On muuten kumma juttu, että en ole koskaan onnistunut kasvattamaan kunnon rairuohoa, vaan aina ruoho on kasvanut harvakseltaan ja aina on saanut jännittää että kasvaako se ollenkaan. Ja rairuohon kasvatus pitäisi helppoa olla... :D


Tänä iltana olisi pääsiäiskokkojakin siellä sun täällä iltasella. Kahden vaiheilla olen, että jaksanko tänään lähteä mihinkään, meinaa sen verran eiliset juhlinnat väsyttää... Noh, kylläpä sitä vielä kerkeää lähteä jonnekin, ilta on vasta nuori!

Hyvää pääsiäisen aikaa vain kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!