perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vierailua kirpputoreilla

Vapaapäivän ratoksi kävimme mieheni kanssa kiertämässä kotikaupungimme vaivaiset kaksi kirpputoria, Mertakirppiksen ja Keskuskirppiksen. Jälkimmäisestä ei löytynyt kuin seuraava kissakoriste kolmen euron hintaan. Sinne se pääsi tupakaapin päälle tarkkailemaan lajitoveriensa touhuiluja, kuvauksen ajaksi se tosin joutui laskeutumaan hieman alemmas.


Mertakirppikseltä sitten löytyikin ihan kivasti ostettavaa. Eräässä pöydässä oli muutama viherkasvin taimi, ostin itsekin siitä pöydästä juorun viherkasvikokoelmaani kolmella eurolla. Kirpputorin myyjä kertoi kassalla, että kyseisellä pöydällä on ollut kuluneen viikon aikana useita viherkasvien taimia myynnissä ja ne ovat menneet todella hyvin kaupaksi. Kevät tulee, kevät tulee... :)
 

Mieheni bongasi eräältä pöydältä tämän kuparitaulun, jossa on luultavasti nimikirjaimet MME ja vuosiluku 76. Maksoi viisi euroa ja onhan tuo kivannäköinen :)


Kirpputoreille halusin lähteä nimenomaan etsimään täydennystä tupakaappiin. Sieltä löytyikin kiva taulu kolmella eurolla. Kova työ ei ole koskaan tappanut ketään, mutta miksi riskeerata. Niimpä ;) 


Tupakaapin reunoja pääsivät koristamaan Amanda B:n sydämet, hintaa 0,75 euroa kappaleelta.Kirpputoreilun lisäksi eilinen päivä kului mullanvaihdon merkeissä. Toivottavasti rakkaat kasvit eivät tykkää huonoa, sillä käytin lopuksi muutaman kasvin mullanvaihtoon hieman vanhempaa multaa, joka oli jo vähän kuivahtanut. En yhtään hoksannut kostuttaa multaa etukäteen enkä tarkistaa multien kuntoa. Noh, täytyy vain toivoa parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!