sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tupakaapin salaisuudet

Kävimme miehen kanssa tässä muutama viikko sitten kirpputorikierroksella. Olin jo aikaisempana kertana nähnyt Mertakirppiksellä tämän tupakaapin ja ehdotin sitä sitten myös miehelleni. Miehen mielestä se oli hyvä, joten ostimme sen. Hintaa oli vain 15 euroa!

Eihän tuo mikään antiikkituote ole ja huonossa kunnossa oli muutenkin pinnoiltaan, mutta ajaa asiansa. Vahasimme miehen kanssa yhdessä sen antiikkivahalla ja ilme muuttui kerrasta siistimmäksi. Maalaustakin ajateltiin, mutta päätimme kuitenkin jättää sen tuon värikseksi vielä.


Pikkuongelma vain tuli vastaan. Olin jo kerennyt kahvikupposeni laittaa esille, kun mies sattui kävelemään tästä ohi. Ja kauhea kilinä vain kävi kun kaappi heilui. Laitoimme jalkojen alle lisätukea, teimme vaikka mitä, mies jopa pulttasi kaapin seinään kiinni ruuveilla... Vaan ei. Kilinä ja kolina kuului aina vain. Miksi? No lattia antaa sen verran periksi juuri tuossa kohtaa, että kaappikin sen millin pari vajoaa ja siitä syntyy kuppien kilinä. 


Kyllä mua sitten tympäsi! Ja kahvikuppien paikaksi tuota juuri olin suunnitellutkin. Noh, ei auttanut kuin luovuttaa ja pistää kupit toiseen kaappiin säilöön. Tupakaapista siis tulikin vain töryn esittelijä. En vain oikein tahdo keksiä, mitä tuohon voisi laittaa esille. Nytkin, kun kuvia katsoo, niin kaappi näyttää todella epäsiistiltä. Olisiko kenelläkään hyviä ideoita tupakaapin täytteeksi?

2 kommenttia:

 1. Ihan kivannäköinen kaappi. Mietin kysymystäsi ja aattelin, että varmaan oikein vanhoja kirjoja kun olisi hyllyt täynnä niin voisi olla aika hieno.

  Kurkkaa muuten arvonta blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat kyllä kuulostaisi hyvältä! Vanhoja keittokirjoja kun löytyisi... :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!