lauantai 13. huhtikuuta 2013

Eteisen muutosta

Hidas lauantai. Väsyttää ja pitkästyttää, aurinkokaan ei paista. Siitä huolimatta tein huusholliin pikasiivoukset, vielä jos saisi inspiraation siivota vessat niin olis bueno.

Aamusella facebookkia selaillessani huomasin tuttumme lahjoittavan lipastoa, hän kun meinaa uudistaa olohuoneensa täysin (ajatelkaa, hän on sinkkumies ja kiinnostunut sisustamisesta ;)). Minähän tartuin heti tilaisuuteen ja otin lipaston meille, sillä säilytystilalle on kova tarve. Paikkakin sille löytyi pikaisen pohdinnan jälkeen eteisestä.Näin aluksi laitoin kengät laatikoihin, niillä kun ei ole ollut kunnon säilytyspaikkaa. Kenkäparat ovat olleet muutostamme asti pahvilaatikossa vaatehuoneen nurkassa :( Mahtuivat juuri ja juuri tuohon lipastoon. 

Lipaston päälle pääsi toinen anopinkielistä ottamaan vieraat vastaan, se kun kestää oleilun varjossa ja eteisemme ei kovin valoisa ole (kuten ei eteiset yleensä ruukaa ollakaan). Jokin kynttiläsomiste tuohon olisi myös kiva saada, täytyy penkoa varastoja löytyisikö sopivaa.


Nyt eteinen näyttää oikein kivalta ja valmiilta! Lipaston paikalla oli aikaisemmin edelliseltä omistajalta jäänyt tumma puinen rahi, se pääsi nyt vintille odottelemaan käyttöä. Hyvin sopii tuollainen pyökin värinen lipasto muuten tummahkoon eteiseen. Imurin säilytyspaikkana on vielä eteisen nurkka, talossamme kun ei ole erikseen siivouskomeroa ja se on eriiiittäin suuri miinus! Tarkoituksena olisi hommata pesuhuoneen puolelle pitkä kaappi siivoustarvikkeille tässä ajan kanssa. Vasemmalla ovi pesuhuoneeseen ja oikealla ulko-ovi.


Haaveissa olisi saada ihan kunnon kaappi tuohon tilaan, jossa tällä hetkellä on kenkiä ja takkeja. Olisivat täten piilossa ja kaappiin voisi mahdollisesti säilöä myös kausivaatteet. Yläkaapit ovat tällä hetkellä tyhjät, koska niissä on hyllyt ja hyllyväli on n. 10cm, joten mitään säilytettävää en sinne ole keksinyt. Lisäksi hyllyt olivat mielestäni kiinni rungossa, joten hyllyvälin harventaminen olisi haasteellisempaa kuin normisti. Ei kai sekään olis homma eikä mikään, kun vihtis vaan ruveta tekeen :)

Lauantain suunnitelmiin ei kuulu mitään kotoilua ihmeellisempää. Kovasti kutkuttaisi vaatehuoneen järjestely, varsinkin miehen vaatteiden osalta... Kumma kun sitä järjestestystä ei vaatehyllyllä voi pitää, vaan pitää myllätä vaatteet yhdeksi kasaksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!