keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Viherkasvien lumossa

Kutsuin serkkuni äitinsä eli tätini kanssa käymään kylässä joku päivä. Noh, sunnuntaina he sitten pistäytyivät kylään. Eivät ole aikaisemmin nähneet tätä meidän taloa, joten ihan silläkin kutsuin heidät kylään. Tuliaisena he toivat ihanan traakkipuun. Todella komea kasvi! Tuolloin sunnuntaina se pääsi keittiön sivutasolle, mikä ei mielestäni ollut sille edullinen paikka. Komea kasvi tarvitsee ihan oman alueen olla esillä. Kevätsiivousten yhteydessä se onkin jo vaihtanut paikkaa, siitä lisää myöhemmin...


Viherkasvi-intoiluni on kyllä nyt päässyt kunnolla vauhtiin. Huusholli pitäisi saada täyteen kasveja! Yläkertaan en ole vielä rohjennut kasveja viedä, sillä pelkään, että ne unohtuvat sinne. Tosin anopinkieli ja muut helpot kasvit nyt eivät niin unohtelusta välttämättä pahastu :)


Muistatteko juorun, jonka ostin kirpputorilta? Luin silloin, että juoru on nopeasti kasvava viherkasvi. Noh, katsokaapa kuinka paljon se on jo kasvanut! En uskonut että se NÄIN nopeasti kasvaa. Minkähän näköinen se on vuoden päästä? Seuraavan mullanvaihdon yhteydessä täytyy tieten jo jakaa juorua osiin, jos se jatkaa kasvuaan tähän malliin!


Se olisi vappupäiväkin kaiken lisäksi. Minun vappuni kuluu töissä, parin tunnin päästä täytyy suunnata kohti työmaata. Tätä ennen minulla oli pitkä vapaa, jonka kulutin kevätsiivousta tekemällä. Ikkunat on lähes kaikki pesty, katot, seinät pyyhitty ja Tapiota laitettu keväisempään ulkomuotoon. Vielä on muutama pikkuikkuna pesemättä sekä matot täytyy joku aurinkoinen päivä pestä, sittenpä olisi Tapio sisäpuolelta valmis ja voikin siirtyä ulos touhuamaan. 

Hyvää Vappua joka iikalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!