tiistai 18. joulukuuta 2012

Ja niin joulu joutui jo Tapioon...

Hellurei ja hellät tunteet! Onkin jo kulunut tovi siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Ei tänne oikein viitsi kirjoitella, kun ei ole kuvia jolla kuvittaa tekstejä. Jospa tontut olisivat vieneet joulupukille toiveeni digikamerasta ;)

Tapio on puettu jouluasuun jo ensimmäisenä adventtina. Minä olen kyllä niin jouluihminen kuin ihminen vain voi olla! Jouluvaloja ja tilpehööriä löytyy. Ei tosin niin paljoa kuin joiltakin, mutta jospa tuota pikkuhiljaa saisi jouluvarastoa kerrytettyä. Tänä vuonna jouluverhot löytyvät keittiöstä ja olohuoneesta, muualle taloon en niitä välttämättä edes halua. Vintiltä löytyy vain yksi tähti ikkunasta ja makuuhuoneessa on valoköynnös, ne ovat ihan riittävät tällä hetkellä sinne, kun vintillä ei tosiaan tule muuta tehtyä kuin nukuttua. Jospa ensi vuonna saisi tehtyä sinne oleskelutilat, rahatilanne kun on nyt ollut niin heikko.

Jouluaatto meillä kuluu perinteisesti niin, että kummatkin ovat päivän omissa lapsuudenkodeissaan. Päivällä vien joulumuistamisia tutuille ja sitten on jouluruokailu kotona. Minä sitten ajelen miehen perheen luo iltasella, missä juodaan kahvit ja herkutellaan. Joulupäivänä vietämme sitten joulua kahden mieheni kanssa, ruokailemme perinteisen jouluaterian ja olemme ihan rauhassa.

Joululahjat ovat vielä ostamatta, tottakai :) Huomenna ajattelin käydä ostoksilla ja ostella lahjoja. Onkohan kaupat jo tyhjentyneet tavaroista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!