keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Omassa (sekavassa) kodissa

Ohhoh, nyt on tullut jo kolme viikkoa asuttua Tapiossa. Jäänyt hieman postailut vähiin, sillä muutto on vienyt niin aikaa. Vieläkin tavarat etsivät paikkojaan ja varsinkin vintti on täynnä laatikoita ja kamoja, joilla ei edes paikkaa ole. Tuparit olemme kuitenkin jo järjestäneet, oli hyvät pirskeet ja sotkukin sen mukainen seuraavana päivänä :)

Tällä hetkellä Tapio ei vielä tunnu kodilta. Mutta kyllä siitä vielä koti tulee! Kunhan vain saisi jokaiselle tavaralle oman paikan. Vintille pitäisi jostain löytää divaanimallin vuodesohva, jotta sinne saisi oleskelutilan tehdä loppuun. Keittiö kaipaa kovasti mattoa tai mattoja. Mattojahan toki on, mutta eihän ne sovi yhteen :)

Palkkapäivänä kävin tilin tyhjentämässä Anttilassa ja Kärkkäisellä. Harmitti vähän, sillä minulla meni nyt tulorajat yli ja palkka siirtyi lisäprosentille, joten palkka oli huomattavasti pienempi mitä odotin. Mutta pakkohan nyt keittiöön ja olkkariin oli ainakin verhot saatava!

Muutamia kuvia olen räpsinyt uudesta kodista. Tosin tänne asti niitä en vielä ole saanut, sillä johto millä voin kuvat siirtää on vielä jossain hukkapiilossa... Eikä tunnu löytyvän mistään. Saa nähdä saanko ollenkaan niitä koneelle?

Kovasti jo odottelen joulua, että pääsen laittamaan joulun Tapioon. Joulu on parasta aikaa vuodessa, olen kyllä niin jouluihminen kuin ihminen voi olla <3 Kohtahan ne valot saakin jo laittaa ikkunoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!