maanantai 1. lokakuuta 2012

Pakkailua

Niin se kuukausikin vaihtui ja viikot vierii vain. Kuukauden päästä sitä ollaankin jo toivottavasti uudessa kodissa, pahvilaatikoiden keskellä. Aloitin jo viime viikolla hieman pakkailua, siis hieman. Kävin läpi vitriinin alaosan kaapin, jossa olin säilyttänyt mm. koriste-esineitä, joita en sillä hetkellä pitänyt esillä. Ja taas kerran sain todeta sen seikan, että olen hamstraaja! Kaikkea turhaa on kertynyt aivan älyttömästi ja varsinkin näitä koriste-esineitä. Otinkin yhden pahvilaatikon kirppislaatikoksi, johon pakkaan tavaroita, joita myyn kirpputorilla pois.

Seuraavaksi olisi tarkoitus edetä pakkailussa mm. sisustustekstiilien pakkailuun. Kaikki verhot, pöytäliinat yms. voi jo pakata, sillä en enää vaihtele verhoja tänne kämppään. Niitäkin voisi käydä läpi, sillä joudun joka tapauksessa hommaamaan uusia verhoja Tapioon. Tai eihän se nyt mikään pakko ole, mutta kun olohuoneessakin on 3 ikkunaa, niin hyvähän niiden ikkunoiden verhojen olis olla samaa laatua :)

Tänne blogiinkin olis mukava saada kuvia, vaan tällä hetkellä en omista kameraa. Puhelimessa kyllä on kamera, vaan sen laadusta en osaa sanoa. Vois kyllä joku päivä napsia hieman kuvia tästä pakkailurumbasta... :)

1 kommentti:

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!