keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Talo nimeltä Tapio

Nyt olemme vihdoin löytäneet meille sen kodin. Ja tästä kodistahan koostuu blogin nimi, sillä kiinteistön nimi on ytimekkäästi Tapio. Kyseessä on punainen, vaja 100 neliöinen omakotitalo, joka on rakennettu vuonna 1946. Kattava remontti siihen on tehty 1998, jolloin taloa on myös laajennettu ja yläkerta on otettu käyttöön. 

Tapio on hyvässä kunnossa, eli se on asuttava jo tuollaisenaan. Pintaremonttiahan toki siihen voi tehdä jos haluaa, vaan me nyt haluamme ensin asua talossa jonkin aikaa ja tutustua rauhassa pirttiimme. Toivotaan vain, ettei kosteusmittauksesta löydy mitään. Veikkaamme että ei löydy, sillä talon myyjä on ammatiltaan talonrakentaja ja on tehnyt useita kohteita, niin miksipä hän olisi omasta kodistaan tehnyt huonokuntoisen? Toki koskaanhan ei voi tietää eikä sokeasti luottaa.

Ja kuten tekstin sävystä voi päätellä, niin tarjouksemme Tapiosta meni läpi! Noin tunnin päästä tarjouksen jätöstä välittäjä soitti ja ilmoitti, että myyjä hyväksyi tarjouksemme. Seuraava etappi onkin sitten tuo kosteusmittaus, joka tehdään ensi viikolla jokin päivä. Suunnitelmissa olisi, että kauppakirjat kirjoitetaan ensi viikon perjantaina jo. Rahanvaihdot ja muutot toki ovat sitten myöhemmin vasta. Myyjän kun täytyy löytää itsellensä ensin katto pään päälle :) Oma toiveeni on, että pääsisi joulun tekemään omaan kotiin.

Tässä sitä sitten jo ollaan lähes talonomistajia, hui! :)

2 kommenttia:

Kiitoksia kommentistasi :) Ne ovat minulle tärkeitä!